Tarry Town Remodel

TTfront 1.JPG
 
 

A better use of space for the family

The problem. This family home was large, but its awkward layout used the space poorly.

The solution. We designed and made extensive changes that gave the family an additional 800 square fee of new living space - without increasing the footprint of the house.

Creating a more efficient use of space. Imagine a dining room with a chandelier that hangs from a soaring two-story ceiling. The owners weren’t happy about all that wasted space. So we made these changes:

  • Divided the vertical space in two by adding a floor and game room above. Other design/remodel improvements include:
  • Added a new sun room/study/office
  • Expanded two bedrooms, closet and bathroom
  • Rebuilt the stair system
  • New kitchen cooktop and built-in refrigerator
  • Numerous other, extensive changes